Inge Hoogeveen

Ik hou ervan vragen te stellen. Ik wil daarmee het denkproces op gang brengen en mensen in beweging. Beweging creëert in mijn optiek ruimte voor oplossingen. Ik combineer mijn analytische kwaliteit met aanpakken, want bewegen is ook actie.
Ik vind het een uitdaging om te laten zien hoe diversiteit (ieders eigenheid) een team of organisatie kan versterken. Mijn missie is om mensen hun eigen inbreng te laten ontdekken binnen de organisatiekaders, zodat ze deze waardevol in hun werk kunnen inbrengen. Ik werk graag met teams en managers die willen leren en met een nuchtere blik blijven kijken. Co-creatie is uitgangspunt in de samenwerking.

Ik word gevraagd als projectmanager of begeleidingskundige in organisaties die in verandering zijn. Veel van mijn opdrachtgevers zijn zorgorganisaties. Mijn achtergrond - divisiemanager in een zorgorganisatie en trainer/consultant in het bedrijfsleven - helpt mij om me thuis te voelen in de zorg, maar tegelijkertijd een voldoende frisse kijk te houden op de vraagstukken die spelen. Mijn studies Andragologie en Begeleidingskunde (master of Human and Organisational Behavior) geven een stevige basis voor mijn handelen.

In 2005 startte ik met mijn eigen adviesbureau Unbalanced Rock. Mijn coachingsactiviteiten breng ik onder in PratenindePolder. Sinds 2010 geef ik lessen op de Hogeschool Rotterdam bij de Master Begeleidingskunde. Ik ben ingeschreven als Registercoach bij de LVSC en de NOBCO.

Zie ook: www.unbalancedrock.nl

Inge Hoogeveen