Joep de Munnik

Joep traint groepen , begeleidt organisaties bij verandertrajecten en coacht individuele cliënten . Hij is gespecialiseerd in de menselijke kant van projectmatig werken. Hij wordt gevraagd in zowel de publieke als in de private sector.
In 1990 studeerde hij Bedrijfs-, Sociaal en Economisch Rechtelijk af en heeft zijn operationele ervaring opgedaan bij Ahold. Na diverse management functies was hij 10 jaar als trainer/ adviseur en business manager actief bij Boertien & Partners (Later Boertiengroep) . Sinds 2010 heeft hij zijn eigen training- en adviesbureau: People into Projects (Pi2P); Mensen die gaan voor projecten

Training en Coaching: De juiste kennis, kunde en methodiek zijn de natuurlijke basis van projectmanagement, maar het blijft bovenal mensenwerk. Ik train vanuit gewenst effect. In mijn programma’s combineert ik kennis met persoonlijke leerbehoeften en sluit aan op de daadwerkelijke praktijk van deelnemers. Juist persoonlijk contact geeft ruimte voor verandering. Verandering op persoonlijk niveau maakt de weg vrij naar groei van de organisatie. Samen durven onder ogen te zien wat echt moet gebeuren. Niet pijnloos, maar wel met gezonde humor.

Werken met acteurs: Om de grote diversiteit aan praktijkvoorbeelden binnen projecten snel om te zetten in gerichte leersituaties werk ik graag met ervaren trainingsacteurs.
Mediation: Vanuit een resultaatsgerichte houding onstaat spanning om te creeëren, maar niet zonder slag of stoot. Als NMI-registermediator bemiddel ik in lastige samenwerkingssituaties.

Zie ook: www.pi2p.nl

Joep de Munnik